De winnaar van de twee schoolfotoboeken is….

Wat hebben er weer veel mensen meegedaan! Heb je niet gewonnen, maar wil je wel zo’n leuk schoolfotoboek? Shop het boek vandaag met 10% korting. Gebruik daarvoor de kortingscode ‘troostprijs’.* Shoppen kan door hier te klikken  

De winnaar van de twee schoolfotoboeken (1 voor zichzelf en 1 voor iemand die getagd is) is: Sylvana van der Spek!

*niet geldig met terugwerkende kracht, niet icm andere acties, alleen geldig op het schoolfotoboek,  en alleen op 11 december 2017.

Free Printable Aftelposter Pakjesavond

Pakjesavond is misschien wel de gezelligste avond van het jaar! Gebruik deze gratis printable poster om samen met je kind(eren) af te tellen naar ‘t heerlijk avondje. Je kunt de poster hier gratis downloaden en uitprinten. Veel plezier ermee! Een andere free printable voor Pakjesavond vind je hier.

De free printable mag niet voor commerciëre doeleinden gebruikt worden.

New York City (reis)tips

Deze blogpost schreef ik in 2011 op mijn oude blog. Ik post ‘m nu hier opnieuw. Sommige dingen zullen wat achterhaald zijn, maar hopelijk heb je er wat aan!

In deze post ‘mijn’ New York tips (en voor de reis er naartoe). Ik ben er nu acht keer geweest en heb dus heb wel een aantal tips waar je misschien iets aan hebt….mocht je er een keer naartoe gaan :). Een deel van de tips zijn overigens niet specifiek voor NYC. Bereid je voor op veel tekst.

Lees verder

Free Printable: ‘Hotness comes in all sizes’

Want we zijn toch allemaal ‘hot’? Laat niemand je anders vertellen en lekker schudden met die billen;). Je kunt de poster hier uitprinten.

Ga jij de poster uitprinten, post dan een foto op Instagram, gebruik #koetjesenkaartjes en tag mij (@koetjesenkaartjes). Je maakt dan kans op 2 kaarten naar keuze uit mijn shop.* 

Schermafdruk 2015-02-23 20.59.30

*Je kunt meedoen t/m 10-03-2015 23.59 uur. M.u.v. groeikaarten en minikaarten. De poster mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.