Uitgelicht bericht

Free Printable Aftelposter Pakjesavond

Pakjesavond is misschien wel de gezelligste avond van het jaar! Gebruik deze gratis printable poster om samen met je kind(eren) af te tellen naar ’t heerlijk avondje. Je kunt de poster hier gratis downloaden en uitprinten. Veel plezier ermee! Een andere free printable voor Pakjesavond vind je hier.

De free printable mag niet voor commerciëre doeleinden gebruikt worden.

Pakjesavond actie 4-5 december 2018

We vieren nu al Pakjesavond! Bij iedere bestelling van min. €20 doe ik 1 set goodies t.w.v. €19,50. Helemaal GRATIS! Bestel je voor min. €50 dan krijg je nog een extra cadeau t.w.v. €7,95.* Lees onder de foto de voorwaarden
https://bit.ly/2zJZ2AF

*Voorwaarden:
– Het minimum bestelbedrag voor de gratis goodies (twv €19,50) moet €20 incl. verzendkosten zijn. Als het min. bestelbedrag €50 incl. verzendkosten bedraagt dan krijg je een extra cadeau twv €7,95 erbij.
– Maximaal 1 set goodies (+eventueel het extra cadeau) per bestelling, ongeacht het bestelbedrag.
– Niet geldig met terugwerkende kracht.
– Bij eventueel retourneren van (een deel van) de bestelling, worden de goodies ook teruggestuurd.
– Wat je krijgt, is een verrassing.
– de actie loopt vanaf 4 december 20 uur t/m 5 december 23.59 of zolang de voorraad strekt.
-Voldoe je niet aan de duidelijk omschreven voorwaarden, worden de goodies helaas niet geleverd.

New York City (reis)tips

Deze blogpost schreef ik in 2011 op mijn oude blog. Ik post ‘m nu hier opnieuw. Sommige dingen zullen wat achterhaald zijn, maar hopelijk heb je er wat aan!

In deze post ‘mijn’ New York tips (en voor de reis er naartoe). Ik ben er nu acht keer geweest en heb dus heb wel een aantal tips waar je misschien iets aan hebt….mocht je er een keer naartoe gaan :). Een deel van de tips zijn overigens niet specifiek voor NYC. Bereid je voor op veel tekst.

Lees verder