Wat klanten zeggen

Hier vind je enkele reacties van de klanten van Koetjes & Kaartjes. Op Facebook krijgt Koetjes & Kaartjes 5 sterren! De recensies lees je hier.

‘ Gisteren het pakketje ontvangen! Ben er erg blij mee, alle spulletjes zijn echt super mooi! Netjes en leuk ingepakt! Superleuk! En wat is het broekje leuk zeg, kan niet wachten om het aan te trekken bij onze kleine die op komst is! ‘ – Linda

Tijdje terug via Instagram Koetjes & Kaartjes ontdekt. Ondertussen al vele bestellingen geplaatst en tot in de puntjes verzorgd ontvangen. Altijd een persoonlijke touch bij de bestelling en eventuele problemen worden snel en zeer netjes opgelost. Mijn huis zal nog veel meer gevuld worden met de spulletjes van Koetjes & Kaartjes!’ – Steef

Leuke spulletjes uitkiezen op jouw website is al één groot plezier, maar als je je pakketje ook nog eens super snel geleverd krijgt mét een schattig gratis “thee?”-kaartje erbij, dan word ik helemaal happy! Ik ben enorm blij dat er zulke schattige webshops als deze bestaan, waarbij klantvriendelijkheid en service centraal staan. Vind het ook echt super dat je op Instagram zo vaak leuke give-aways en acties doet! Ik kom dus héél zeker nog terug om weer nieuwe, leuke dingen uit te zoeken! ;-)’ – Charlotte

Hierbij wil ik je even laten weten, dat ik mijn bestelling supersnel heb ontvangen. Ben er helemaal blij mee. De hele sfeer rondom je site is gewoon heel leuk. Nogmaals bedankt.’ – Gemma

‘ Heel tevreden over de service bij Koetjes & Kaartjes, snelle levering en alles wordt leuk ingepakt! De kwaliteit van de kaartjes en de posters is ook top! Kortom, aanrader om hier iets te bestellen!’Estelle

Wat een keuze op de website! Ik ben gek op kaartjes met quotes geworden sinds ik ze op instagram voorbij zag komen. De kaarten zijn flink dik, beter dan andere kaarten die ik elders besteld had. De levering mag ik ook niet over klagen, zaterdag besteld, zondag ingepakt en dinsdag heb ik ze al ontvangen. Helemaal fijn is dat mijn mega bestelling gewoon brievenbuspost was, dus niet wachten op de postbode of ‘m net mislopen. Ik hou de site nauw in de gaten voor nieuwe hebbedingetjes. Good job!’ – Melanie Zevenbergen.

Naast de geweldige kaartjes van koetjesenkaartjes, ben ik erg blij met de custom made kralenketting die is gemaakt speciaal voor mijn tweeling. Ontzettend bedankt!’ – Sonja

Onlangs een prachtig setje met kaarten besteld. Prettige en persoonlijke service bij Koetjes en Kaartjes. Na betaling werd de bestelling snel verzonden. De fijne kaarten hangen inmiddels door het hele huis!’ – Evita

Afgelopen maand 2x besteld bij Koetjes en Kaartjes en zeer verrast door de goede service. Je krijgt snel antwoord als je iets te vragen hebt. Mijn bestellingen zijn snel geleverd en met iets extra’s bij de bestelling zodat ik mezelf ook onverwacht nog een kaart cadeau kon doen 😀
Het is goed en leuk verpakt en de site is zeer gebruiksvriendelijk.’ – Wendy Groenewold

‘Ik vind dat je een super mooie lay-out hebt. De pakketjes die ik laatst van je heb mogen ontvangen waren allemaal super leuk en netjes ingepakt..kortom echt een feestje om uit te pakken. Wat ik ook heel leuk vind, vast meerdere met mij, is dat je altijd een klein (verrassings)cadeautje erin doet. De producten die ik heb besteld zijn super mooi en van goede kwaliteit dus ik ben een zeer tevreden klant. Kom graag weer eens bij je shoppen;).’ – Joukje Sikkema