Retourneren

Retourneren

Had je andere verwachtingen van een product? Het is misschien goed te weten dat je altijd een uitgebreide beschrijving, alle specificaties en de complete binnenkant van ieder invulboek in de shop kunt bekijken, vóórdat je bestelt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten! Na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om aan mij door te geven dat je (een deel) van je bestelling wilt retourneren (zijn deze 14 dagen voorbij dan vervalt het herroepingsrecht, is de koop een feit en is retourneren dus niet meer mogelijk). Dit doe je door mij een e-mail te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Het e-mailadres is amberkuipers@gmail.com.De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd. Heb je dit al gedaan? Dan vind je hieronder de instructies voor het retour zenden.

Gebruik het doosje waar de bestelling in bezorgd is of een vergelijkbaar doosje. Retourneer je meerdere invulboeken? Pak de boeken dan zo in, dat ze niet over elkaar heen kunnen schuiven en de ringband van het ene boek het andere boek niet beschadigt. Zo zijn ze ook naar je verzonden.*  Je retour wordt sowieso verwerkt, maar voor mij is het fijn om de boeken onbeschadigd terug te krijgen.

Gebruik géén enveloppe, tenzij jouw bestelling in een enveloppe is verzonden. Eventuele gratis goodies of gratis producten die besteld zijn, dienen ook geretourneerd te worden. Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling naar mij terug te sturen. Voeg een klein briefje toe, waarop je je naam of bestelnummer zet.

De kosten voor terugzending zijn voor jezelf (algemene voorwaarden art. 6). Verstuur je retourzending als brievenbuspakje en bewaar de track & trace code goed; dit is jouw bewijs van verzending. Het is niet mogelijk een product te ruilen. Het geld dat je voor de bestelling betaald hebt, krijg je z.s.m., maar uiterlijk binnen 14 dagen na het terug, mits de retourzending is ontvangen. De oorspronkelijke verzendkosten worden alleen gestorneerd, wanneer de gehele bestelling geretourneerd wordt (algemene voorwaarden art. 6). Het retouradres is:

Koetjes & Kaartjes t.a.v. Amber Kuipers

Marktstaete 38, 5531 BP Bladel

*Zorg ervoor dat de ringbanden ver genoeg van de boeken verwijderd zijn. Dit zie je op de foto. Doe er dan een papiertje omheen en pak ze netjes in. Gebruik het doosje, waarin de boeken naar je zijn verzonden. Vul de loze ruimte met wat papier, zodat de boeken niet gaan schuiven.