Veelgestelde Vragen & Retourneren

Retourneren

Na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om aan mij door te geven dat je (een deel) van je bestelling wilt retourneren. Dit doe je door mij een e-mail te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Het e-mailadres is amberkuipers@gmail.com.De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd. Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling naar mij terug te sturen. Voeg een klein briefje toe, waarop je je naam of bestelnummer zet. De kosten voor terugzending zijn voor jezelf. Verstuur je retourzending als brievenbuspakje en bewaar de track & trace code goed; dit is jouw bewijs van verzending. Het is niet mogelijk een product te ruilen. Het geld dat je voor de bestelling betaald hebt, krijg je z.s.m., maar uiterlijk binnen 30 dagen na het ontvangen van de geretourneerde producten terug. De oorspronkelijke verzendkosten worden alleen gestorneerd, wanneer de gehele bestelling geretourneerd wordt (algemene voorwaarden art. 6). Het retouradres is:

Koetjes & Kaartjes t.a.v. Amber Kuipers

Marktstaete 38, 5531 BP Bladel.

Ik heb besteld, maar geen bevestiging hiervan gehad. Hoe kan dit?

De bevestiging is dan waarschijnlijk in je spamfolder terechtgekomen dus kijk daar even. Vind je ook daar geen bevestiging, dan kun je er vanuit gaan dat je bestelling gewoon is doorgekomen en z.s.m. wordt verzonden. Twijfel je, dan mag je altijd mailen.

Verzending

Bestel je voor 12 uur op een werkdag en betaal je via Ideal dan wordt je bestelling mééstal diezelfde dag nog verzonden.  Betaal je via overschrijving dan verstuur ik je bestelling z.s.m. nadat jouw betaling op mijn rekening staat. Je bestelling wordt in ieder geval binnen 3 werkdagen verzonden (nadat de betaling binnen in), tenzij er een andere levertijd staat aangegeven bij een product dat je besteld hebt.

Let op: bestel je naast een product met een levertijd nog andere producten, dan geldt de levertijd van het product met de levertijd voor de gehele bestelling.

Track & Trace zegt dat mijn bestelling is bezorgd, maar ik heb niks gehad?

Dit komt regelmatig voor en vrijwel altijd wordt een bestelling op een later moment alsnog bezorgd, mits het adres klopt. Heb je na 7 werkdagen nog niks ontvangen, neem dan contact met me op, zodat we het kunnen oplossen.

Ik heb mijn bestelling reeds betaald, maar toch krijg ik een factuur gemaild. Hoe zit dit?

Wanneer je iets online bestelt, krijg je altijd een factuur. Het is eigenlijk hetzelfde als het bonnetje dat je in de winkel krijgt. Een factuur betekent dus niet per se dat je nog iets moet betalen. In de factuur staat ook aangegeven dat de betaling voldaan is en dat er geen openstaand bedrag is.

Waar laat jij je producten drukken?

Informatie over drukkers en leveranciers deel ik helaas niet.

Maak je de kaarten zelf?

Ik ontwerp de kaarten zelf, maar ik laat ze door een professionele drukker afdrukken. Op die manier zijn de kaarten van de beste kwaliteit! De kaarten worden gedrukt op enkelzijdig sulfaatkarton. Sulfaatkarton is erg stevig en breekt niet snel.

Je verkoopt vooral papierwaren, hoe duurzaam zijn jouw producten?

Al mijn producten worden gedrukt op FSC-papier. Dat is papier afkomstig van verantwoord bosbeheer. Mijn drukker gebruikt een HP Indigo drukpers en daar worden veel minder chemische middelen bij gebruikt dan met traditionele drukpersen.

Waar draait jouw webshop op?

Mijn webshop draait op WooCommerce .

Komen er nog nieuwe ontwerpen in je shop?

Jazeker! Ik ben constant bezig met het ontwerpen van nieuwe kaarten en posters en het maken van andere producten die ik in de shop kan zetten. Ook ben ik steeds bezig met nieuwe woonaccessoires aan de shop toevoegen.

Ik heb een vraag of suggestie, hoe kan ik je bereiken?

De makkelijkste en snelste manier om me te bereiken is via e-mail. Het e-mailadres is amberkuipers@gmail.com. Gebruik liever geen Twitter, Facebook of Instagram, want dan is er een kans dat ik het over het hoofd zie.